Blog

Cabergoline

medic

Cabergoline

Cabergoline

Er zijn onvoldoende gegevens bekend over het gebruik van Dostinex bij kinderen. Een weekdosis van 1 mg of hoger moet over meerdere dagen verdeeld worden. Vermijd gedurende de eerste dagen na toediening van Dostinex het besturen van voertuigen en het bedienen van machines. Vermijd het besturen van voertuigen of het bedienen van machines ook daarna wanneer u last krijgt van slaperigheid en/of episodes van plotseling in slaap vallen. Vraag uw arts of apotheker om advies voordat u een geneesmiddel inneemt.

  • Staak de behandeling bij het optreden van hypertensie, pijn op de borst, ernstige of aanhoudende hoofdpijn of bijwerkingen op het centrale zenuwstelsel.
  • Voor cabergoline is geen advies vastgesteld over de plaats in de medicamenteuze behandeling.
  • Voor meer informatie over de privacy coverage die Pfizer hanteert, verwijzen wij u naar pfizer.nl.

Erytromycine en mogelijk ook andere macroliden kunnen de plasmaconcentratie van cabergoline verhogen. De tabletten bevatten een breukgleuf, zodat op zero,25 mg kan worden gedoseerd. Het besloten gedeelte van deze web site is voorbehouden aan zorgprofessionals met voorschrijfbevoegdheid. Neem voor meer informatie over een vergiftiging met cabergoline contact op met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum.

Een tijdelijke verlaging van de dosis, gevolgd door een stapsgewijze verhoging (bijv. in stappen van zero,25 mg per week of om de veertien dagen) kan tot het verdwijnen van deze effecten leiden. Wanneer er bij u een bijwerking optreedt die u als ernstig ervaart of wanneer er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld, informeer dan uw arts of apotheker. Informeer uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt.

Verhoogde Aanmaak Van Prolactine

Een pill bevat zero,5 mg cabergoline en dient by way of de mond te worden ingenomen. De tabletten zijn verpakt in amberkleurige glazen flacons met een aluminium dop en een waterabsorberend middel (silicagel). Verwijder dit waterabsorberend middel niet uit de verpakking voordat alle tabletten opgebruikt zijn. Een uitgebreide beschrijving van de werkzaamheid en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel vindt u in de patiëntenbijsluiter en samenvatting van de productkenmerken. Als de melkproductie onvoldoende geremd wordt, kan een aanvullende dosis van 1 mg (2 tabletten) tenminste forty Tesamorelin kopen eight uur na de eerste dosis gegeven worden. Bij een zwangerschapswens wordt aanbevolen om wanneer een regelmatige ovulatoire cyclus is bereikt, de behandeling een maand voor de beoogde conceptie te staken.

De normalisatie van de serumprolactinespiegel wordt binnen 2–4 weken na het bereiken van de effectieve therapeutische dosering verkregen. In verband met de kans op hartklepaandoeningen de laagst mogelijk effectieve dosering aanhouden. Slaperigheid en episoden van plotseling in slaap vallen (soms zonder voorafgaande waarschuwingen) zijn gemeld. Ontraad autorijden of soortgelijke activiteiten indien tijdens de behandeling plotselinge slaapaanvallen optreden; overweeg tevens verlaging van de dosering of (geleidelijk) staken van de behandeling. Na staken van de behandeling kunnen de verlaagde prolactineconcentraties nog meerdere maanden aanhouden. Gelieve uw arts te raadplegen in geval van blijvende ongewenste effecten.

‍Hoe breng je iemands seksleven ter sprake als onderdeel van goede borstkanker zorg? ‍Seksualiteit is vaak ‘de olifant in de spreekkamer’; het probleem is overduidelijk aanwezig en je weet dat je het als zorgteam, ergens in het zorgpad, bespreekbaar zou moeten maken. Programma Roze Olifant ondersteunt het zorgteam (behandelaren, verpleegkundig specialisten en mammacare-verpleegkundigen) om intimiteit en seksualiteit bespreekbaar te maken. Wees voorzichtig bij de combinatie met bloeddrukverlagende middelen.

Meestal blijft een ovulatiecyclus bestaan tot ten minste 6 maanden na staken van de behandeling. Voor het onderdrukken van een al ingestelde borstvoeding, is de gebruikelijke dosering 0,25 mg (een halve tablet) om de 12 uur gedurende 2 dagen (1 mg totale dosis). Dostinex mag niet worden gebruikt door vrouwen die borstvoeding willen geven. Er zijn geen gegevens over de uitscheiding van Dostinex in de moedermelk bij de mens. Bij onvoldoende remming van de melkproductie wordt borstvoeding niet aangeraden.

Doseringen

U hebt te allen tijde het recht uw informatie in te zien of te laten aanpassen. Voor meer informatie over de privacy policy die Pfizer hanteert, verwijzen wij u naar pfizer.nl. Borstkanker behandeling vraagt om meer aandacht voor seksualiteit en intimiteit‍Voor vrouwen (en mannen) met borstkanker leek intimiteit en seksualiteit lange tijd geen problem; eerst overleven.

Wat Moet Ik Doen Als Ik Een Dosis Ben Vergeten?

Nu borstkanker steeds beter te behandelen is, is de kwaliteit van leven vaker onderwerp in de spreekkamer. Ik geef toestemming voor gebruik van mijn e-mailadres door Pfizer om op dit adres – voor mij- relevante, waardevolle en gebalanceerde informatie te verstrekken. Meer informatie over het gebruik van je gegevens vind je in onze Privacy verklaring.

Over het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap bij de mens bestaan namelijk onvoldoende gegevens om de mogelijke schadelijkheid te beoordelen. De onderhoudsdosering is meestal 1 mg per week, maar varieert van 0,25–2 mg per week; max. Bij doses hoger dan 1 mg per week de wekelijkse dosering in ieder geval verdelen over twee of meer giften.

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Grane Lux Community welcomes voices from diverse spheres to share their stories whether it’s through their writings, vlogs, videos etc. The contributors meet our guidelines prior to being published. However, the range of opinions may not necessarily reflect our own.

If you would like to share your wonderful ideas and creative sparks, please contact us at info@granelux.com.

Don’t forget to comment, we love to hear from you.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping